Peugeot 206 klíma fűtés szabályozás 6451EH 6451VG

12 100 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 6451EH 6451VG

2 készleten

Cikkszám: 2706-AG1_K3a Kategóriák: , , Címkék: ,

Leírás

A 6451EH 6451VG jelzésű Peugeot 206 autóban a fűtésvezérlő a középkonzolon található, és több vezérlőelemből áll.

  1. Hőmérséklet-szabályozás A vezérlőpult bal oldalán található egy hőmérséklet-szabályzó, amely lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet beállítását az autó belsejében. Ez a vezérlő kerék alakú, piros címkével. Minél jobban eltoljuk a kereket a fénycső felé, annál magasabb hőmérsékletet állítunk be az autó belsejének fűtéséhez.
  2. Szellőztetés vezérlés A vezérlőpult jobb oldalán található a szellőztetés vezérlő, mellyel az autó belsejébe irányuló légáramlás erőssége szabályozható. Ez a vezérlő kerék formájában van, több teljesítményszinttel. Minél jobban mozgatja a kereket a ventilátor felé, annál erősebb lesz a légáramlás.
  3. Légáramlási irány szabályozás A szellőztetés vezérlése alatt található a légáramlás irányának szabályozása. Ezzel a vezérlővel beállíthatja, hogy a levegő milyen irányban áramoljon az autó belsejében. Az áramlás a vezető vagy az utas oldala felé, vagy az autó alsó része felé állítható.

Összességében elmondható, hogy a fűtés szabályozása egy Peugeot 206 autóban meglehetősen egyszerű és intuitív. Csak be kell állítani a kívánt hőmérsékletet és légáramot, hogy az autó belseje kellemesen meleg legyen.

További információk

Tömeg 0,4 kg