Hőcserélő levegő hűtőfolyadék Citroën Peugeot 2.0 2.2 HDI 0384H4

Értesítsen, ha a termék raktáron van

36 300 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 0384H4 NFP

Elfogyott

Leírás

Hőcserélő – hűtő CITROEN C8 PEUGEOT 807 2.0 és 2.2 HDI motorokhoz

Levegő hűtőfolyadék hőcserélő Citroën Peugeot 2.0 2.2 HDI 0384H4

A 0384H4 jelzésű levegő-hűtőfolyadék-cserélő 2.0 és 2.2 HDI motorral felszerelt Citroën és Peugeot autókhoz készült. Ez a hőcserélő fontos része a turbófeltöltős léghűtő rendszernek, amely hozzájárul a motor hatékony működéséhez.

Műszaki tulajdonságok:

  • Kompatibilitás: Citroën és Peugeot modellekhez tervezték 2.0 és 2.2 HDI motorokkal.
  • Anyaga: Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a magas hőmérsékletnek és nyomásnak.
  • Felépítés: Hatékonyan megtervezett rendszer a maximális hőátadás érdekében, növelve a léghűtés hatékonyságát.

Funkció:

A levegő-hűtőfolyadék hőcserélő a turbófeltöltőből érkező sűrített levegő hűtőfolyadékkal történő hűtésére szolgál. Ez a folyamat csökkenti a levegő hőmérsékletét, mielőtt az az égéstérbe kerül, ami növeli a levegő sűrűségét és lehetővé teszi az üzemanyag jobb égését. Ez nagyobb motorteljesítményt, jobb hatásfokot és alacsonyabb károsanyag-kibocsátást eredményez.

Előnyök:

  • Megnövelt teljesítmény: A hatékony sűrített levegős hűtés javítja a motor teljesítményét és reagálását.
  • Megbízhatóság: A minőségi anyagok és konstrukció hosszú élettartamot, valamint kopással és hőmérséklet-ingadozásokkal szembeni ellenállást biztosít.
  • Az üzemanyag-fogyasztás optimalizálása: Jobb üzemanyag-égés a hűvösebb, sűrűbb levegőnek köszönhetően jobb üzemanyag-fogyasztást és csökkentett károsanyag-kibocsátást eredményez.

Telepítés:

Levegő-hűtőközeg hőcserélő cseréjekor vagy beszerelésekor fontos az összes csatlakozás megfelelő illeszkedésének és tömítettségének biztosítása. Minden szivárgás negatívan befolyásolhatja a hűtési hatékonyságot és a motor teljesítményét. Javasoljuk, hogy a telepítést hivatalos szervizközpontban vagy szakképzett technikus segítségével végezze el.

Ajánlást:

Eredeti pótalkatrészek vagy jó hírű gyártóktól származó alkatrészek használata kulcsfontosságú a hűtőrendszer optimális teljesítményének és megbízhatóságának megőrzéséhez. Az eredeti alkatrészek garantálják a kompatibilitást és a hosszú távú megbízhatóságot, ami elengedhetetlen a jármű biztonságos és hatékony működéséhez.

További információk

Tömeg 1,3 kg