BSM B3 DELPHI Citroën Peugeot 9646405280

Értesítsen, ha a termék raktáron van

36 300 Ft

PSA CITROEN PEUGEOT 9646405280 6500Y1

Elfogyott

Cikkszám: 2078-K2_KR3 M2078 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Ez egy használt alkatrész, amely garantálja a működőképességet Az egyik tartó megsérülhet – ez nem befolyásolja a működést

BSM B3 DELPHI Citroën Peugeot 9646405280

A Delphi által B3-mal jelölt BSM (Boîtier de Servitude Moteur) egység, cikkszáma 9646405280, a Citroën és a Peugeot járművek kulcsfontosságú elektronikai modulja. Ez a modul az elektromos energia szabályozására és elosztására szolgál a jármű motorterében.

Műszaki tulajdonságok:

  • Kompatibilitás: Citroën és Peugeot autók különböző modelljéhez tervezték.
  • Gyártó: Delphi, az autóelektronikai alkatrészek jól ismert gyártója.
  • Cikkszám: 9646405280.
  • Modul típusa: BSM B3, amely az egység egy speciális változata, amelyet a jármű elektromos rendszereinek meghatározott konfigurációihoz terveztek.

Funkció:

A BSM B3 egység fő elosztódobozként működik a motortérben, ahol vezérli és elosztja az elektromos energiát a jármű különböző rendszerei és alkatrészei között. Ez a modul biztosítja az elektromos áramkörök, például fényszórók, ablaktörlők, ventilátorok és más kritikus rendszerek megfelelő működését és védelmét.

Előnyök:

  • Az elektromos energia hatékony elosztása: Az egység biztosítja az elektromos energia megbízható és hatékony továbbítását a jármű különböző rendszereihez.
  • Áramkörvédelem: A beépített biztosítékok és relék védik az elektromos áramköröket a túlterheléstől és a rövidzárlattól.
  • Megbízhatóság: A kiváló minőségű Delphi alkatrészek hosszú élettartamot és megbízható teljesítményt garantálnak.

Telepítés:

A BSM B3 egység telepítésekor döntő fontosságú annak biztosítása, hogy minden kábel és csatlakozó megfelelően legyen csatlakoztatva a gyártó specifikációi szerint. A teljes rendszer megfelelő működésének és biztonságának biztosítása érdekében a telepítést hivatalos szervizközpontban vagy szakképzett technikus segítségével javasoljuk.

Ajánlást:

A jármű elektromos rendszereinek optimális teljesítményének és megbízhatóságának megőrzése érdekében javasolt eredeti alkatrészek vagy neves gyártók, például a Delphi alkatrészek használata. Az eredeti alkatrészek használata biztosítja a kompatibilitást és a hosszú távú megbízhatóságot, ami elengedhetetlen a jármű biztonságos és hatékony működéséhez.

Összegzés:

A Delphi BSM B3 egysége (9646405280) fontos eleme a Citroën és Peugeot járművek elektromos rendszereinek megfelelő működésének. A kiváló minőségű feldolgozásnak és a megbízható teljesítménynek köszönhetően biztosítja a jármű különböző elektronikai rendszereinek biztonságos és hatékony működését. Ez a modul kulcsfontosságú annak biztosításában, hogy a jármű elektromos rendszerei zavartalanul és biztonságosan működjenek.

További információk

Tömeg 0,9 kg